61, avenue Franklin D. Roosevelt
75008 Paris

Rendez-vous au
01 53 77 25 88

 • Actualités à la une

  Préparez votre corps pour l’été !

  Prévenir les dépôts graisseux n’est pas toujours si facile. L’hiver se prête tout particulièrement à quelques erreurs diététiques auxquelles nous ne pouvons pas toujours échapper.

  Les techniques chirurgicales d’aspiration de la graisse sont les seules à apporter une véritable garantie puisque ce qui est enlevé se retrouve de façon mesurable dans une bouteille.

   

  Lire la suite
 • Videos

 • Chirurgie esthétique : Ce que je dois vous dire

  « Madame, si vous êtes aimée, vous n’avez pas besoin de mes soins… » Telle est la phrase que répète le docteur Patrick Baraf à ses patientes à chaque consultation. Pour ce professionnel, rencontrer et garder son partenaire ne saurait trouver de réponse dans la seule « chirurgie du bonheur ».

  Lire la suite

Due diligence bij een fusies en overnames Proces tussen een bedrijven | Boardroom

Eerder merkten wij de strategische beweegredenen met die ertoe kunnen leiden dat beslist koper zichzelf bezighoudt bij een fusie- en overnametransactie. We moeten ook een verwachtingen van zowel kopers als verkopers begrijpen wanneer ze zichzelf met u proces bezighouden. De belangrijkste prioriteit betreffende een verkoper is vanwege een handelsbedrijf, een dochteronderneming of dezelfde onderdeel van een handelsbedrijf te sales, voor de hoogst eventuele verzakkingen vergoeding. Het tweede prioriteit van data-room.nl dezelfde verkoper is om te verkopen bij de koper die u waarschijnlijkst zijn om u bedrijf effectief te blijven besturen, passende investeringen boven het bedrijf te doen plus de bestaande menselijke hulpbronnen te behouden. Aan een andere zijde is het belangrijkste prioriteit van een acquirer, afgezien van strategische redenen, door een entiteit te kopen tegen beslist prijs deze zij redelijk vindt. Beslist “eerlijke” kostprijs, zoals waargenomen door een overnemende ploeg, is het prijs dat de waarde van de gekochte entiteit accuraat weergeeft en stelt de overnemende partij boven staat op lange termijn winst te maken aan een strategische investering, ofwel op korte termijn aan een financiële investering. Daarom is een acquirer geïnteresseerd in het verminderen van de informatieasymmetrie die is tussen roodkoper en verkoper, en bij het vergroten van het transparantie van het gehele proces. Tegenwoordig zijn fusies tussen twee of meer bedrijven vrijwel alledaags. Hoewel strategische verhouding voor dergelijke combinaties talrijk zijn, ben de belangrijkste reden aan een dergelijke activiteit de creëren betreffende aandeelhouderswaarde voor de eigenaren van een samenvoegende entiteiten, aangezien idealiter twee diensten samen effectiever zijn dan wanneer ze op zichzelf staan.

Diensten nemen percentage aan overnames omdat ze groei nastreven, en sinds overnames inslikken bedrijven sneller groeien dan door interne groei. Alhoewel niet significant, bestaat daarginds een onderscheid tussen de fundamentele filosofieën van beslist fusie versus een overname. Hoewel fusies en overnames niet identiek zijn, bestaat het transactieproces uit dezelfde basisfasen, chronologisch uitgevoerd boven min ofwel meer dezelfde volgorde. Dit proces karaf worden onderverdeeld in vijf belangrijke hoofdfasen. Beide type transacties instellen met de voorbereidingsfase, gevolgd door de fase inleidend aan het due diligence, de due diligence-fase en de onderhandelingsfase. Het hele proces eindigt met het voltooien van de transactie tijdens de sluitingsfase. Dezelfde goed begrip van het M & A-proces is essentieel aan het begrijpen ook wel van een context waarin dataruimten gezicht. Zoals eerder opgemerkt, vindt due diligence niet uitsluitend plaats gedurende de due diligence-fase met een fusies en overnames. Integendeel, due diligence zijn aan het gang gedurende de hele transactie, te beginnen voordat het belangrijkste contact zelfs stand is gebracht en wordt voortgezet tot de definitieve bod is gedaan. Het due diligence-proces met betrekking tot het behandeling van dataruimten, dat de onderwerp ben van dit rapport, vindt plaats tijdens de derde fase van een fusies en overnames, de kwasi due diligence-fase. Deze due diligence-fase ben tot op zekere hoogte vergelijkbaar met transactie zelfs transactie bij termen betreffende methodologie plus aanpak. Dezelfde duidelijk begrip van due diligence en wat het inhoudt ben essentieel voordat een beter begrip betreffende de onderwerpen die straks worden besproken. Zoals figuur 3 laat zien, is due diligence de kern van elke fusies plus overnames, en zonder u due diligence-proces zou genkel enkele transactie ooit zelfs een juist einde beheersen worden gebracht. Due diligence is een proces waarbij een acquirer zijn “huiswerk” op het doel uitvoert. Zoals men zich kan voorstellen, zijn due diligence een langdurig proces en dan is het nog lang niet gestandaardiseerd. Due diligence-processen lopen sterk uiteen met betrekking tot tig factoren, bijvoorbeeld duur plus reikwijdte, plus aantal plus soorten belanghebbend personen, afhankelijk van het branche, inhoud, organisatiestructuur, geschiedenis en juridische status met het doelwit.